Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 8 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Výpomoc/asistentka v personální prodejně, 130 Kč/h, Praha 8

více o nabídce >>

Zvládáte dělat více věcí zároveň? Umíte mít věci rychle a efektivně hotové? Pokud dostanete úkol, zvládnete ho samostatně dokončit? Neobejdete se bez komunikace s lidmi?

Přidejte se k nám!

K Vašim úkolům bude kromě jiného patřit především podpora náborového týmu – příprava inzerce, prescreen kandidátů, vedení pohovorů, práce s interní databází. Dále pak podpora payroll konzultanta při administrativní činnosti – příprava formulářů k podpisu smluv, příprava podkladů pro mzdy zaměstnanců. A v neposlední řadě spolupráce na recepci. Konečnou zodpovědnost za svěřené činnosti bude mít vždy dohlížející konzultant, proto je tato práce vhodná především pro studenty, kteří se chtějí seznámit s oblastí HR, získat praxi během studia a zároveň odcházet domů s „čistou hlavou”.

Co budete potřebovat, abyste se mohl/-a naší podporou stát?

Především chuť učit se stále něco nového a dotáhnout věci do konce

Adekvátní pracovní tempo, které zaručí, že úroveň služeb, kterou klientům garantujeme, nebude ohrožena

Velmi dobrou úroveň práce na PC

Komunikativní, spolehlivou a zodpovědnou osobnost

Pokud si Vás vybereme, budete stabilní podporou a nepostradatelnou organizační složkou naší kanceláře a celého týmu. Budete mít zázemí nadnárodní společnosti, která se zabývá poskytováním personálních služeb pro klienty v rámci celé ČR.

Budete součást týmu, který drží spolu. Vaší velkou odměnou Vám bude získaná praxe při spolupráci na různorodých činnostech. V případě oboustranné spokojenosti možnost další spolupráce při následném hledání práce na hlavní pracovní poměr.

Nabízíme zaměstnání na DPČ na poloviční úvazek (pracovní dny a doba dle domluvy v jednotlivých týdnech, min. však 20 hodin týdně) v lokalitě Praha – Karlín, mzda 120,- Kč/hod hrubého s možností růstu.

Vidíte se u nás?

V případě Vašeho zájmu se budeme těšit na Váš životopis v českém jazyce a krátký motivační dopis, kterým nás přesvědčíte, že právě Vy jste tím vhodným kolegou/kolegyní pro naši společnost.


Nástup:27.06.2017 - 31.12.2018
Mzda:130 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Praha 8
ID inzerátu: 2306051     Vloženo: 27.06.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí