Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/asistentka kanceláře malé firmy v Praze 7

více o nabídce >>

Aquion, s.r.o - hledáme asistenta/asistentku kanceláře malé firmy. Náplní práce je vyřizování požadavků zákazníků, kteří se dovolají do firmy nebo pošlou objednávku, zajištění poštovní agendy, zpracování základních účetních dokladů, nákupy pro firmu, spolupráce na on-line marketingu. Hledáme takového spolupracovníka, který bude pomáhat při zlepšování interního systému řízení firmy. Tím, že se jedná o práci v malé firmě, je práce různorodá a je možné se také hodně naučit. Postupně, podle výsledků práce, je možné se specializovat v určitém oboru - back office, obchod nebo marketing.
Firma má zaveden vnitřní i vnější systém řízení kvality, tím se blíží svou organizací větším firmám. Osobní výkonnost sledujeme pomocí týdenních statistik. Zaškolení probíhá pomocí návodů a postupů, zaučení osobními konzultacemi.

Samostatnost, flexibilnost, spolehlivost, schopnost adaptovat se na časté změny, znalost angličtiny na střední úrovni, řidičský průkaz pro řízení osobního automobilu, znalost účetnictví a/nebo schopnost psaní marketingových textů. Předchozí zkušenosti z obchodní firmy jsou výhodou.

Práci na dobrém místě v Praze, v dobře vybavené kanceláři, s nadstandardním softwarovým vybavením, malý a přátelský kolektiv. Možnost velkého profesionálního růstu. Brigáda vhodná i pro studenty souvisejících oborů.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 3528543     Vloženo: 03.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí