Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Administrativní podpora

více o nabídce >>

Na pozici Administrativní podpora budete zodpovědní především za skenování smluvních dokumentů, ukládání skenů do interní databáze a originálů do archivu. Vaším úkolem bude také zajištění agendy technických průkazů včetně jejich evidence, to znamená skenování, uložení originálů do trezoru a zároveň kontrola plnění povinnosti klienta (předložení technických průkazů). Dále budete mít na starosti evidenci směnek, zodpovědnost za archiv a budete se podílet na pravidelných inventurách.

K vaším dalším úkolům bude patřit částečné přebírání a zasílání pošty, uvítání návštěvy, drobné ad-hoc administrativní úkony či občasné zajištění občerstvení.

Tato pozice je vhodná pro každého, kdo hledá práci od-do. Kdo rád odchází s čistým stolem a nenosí si práci domů. Jelikož se jedná o práci s dokumenty, nezbytným předpokladem pro tuto pozici je smysl pro práci s papíry, důkladná pečlivost, preciznost a znalost MS Office (Word, Excel), obojí na dobré uživatelské úrovni. Předchozí zkušenost v administrativě není nezbytná. Důležitější je chuť pracovat a učit se novým věcem.
Klient by moc rád ve svém týmu uvítal někoho, kdo rád pracuje jako administrativní podpora a nevadí mu čas od času uvařit kávu pro návštěvu.

Naším klientem je mezinárodní společnost, která se specializuje na poskytování finančních služeb pro korporátní klientelu. Firma má v ČR 30 zaměstnanců a panuje zde přátelská a rodinná atmosféra. Společnost působí na trhu již více než 16 let a jako zaměstnavatel je velmi otevřený spolupráci s maminkami na a po MD/RD, jelikož má s nimi velmi dobré zkušenosti. Tam kde je to možné, nabízí zkrácené úvazky.

Klient je připraven udělat vám nabídku na částečný úvazek 30 hodin týdně. Klient je připravený obsadit tuto pozici buď jedním člověkem nebo dvěma v režimu tzv. sdíleného pracovního místa.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 3145038     Vloženo: 14.01.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí