Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Nadpozemská brigáda zákaznickém servisu Alza.cz

více o nabídce >>

Jsme personální společnost Manpower. Jsme jednička na českém trhu práce v oblasti vyhledávání zaměstnání a poradenství. Máme mnoho spokojených klientů, víme, co potřebují a dokážeme jim dát potřebnou péči.

Aktuálně hledáme kandidáty na pozici telefonní specialista zákaznického servisu v Alza.cz, největším e-shopu na českém trhu.

Ahoj,

jsi upovídaný, nebojíš se kontaktu s lidmi a zrovna přemýšlíš jak začít svou kariéru? Chceš získat praxi a připojit se ke kolektivu firmy, které na jejich zaměstnancích záleží? Pro jednu z nejdynamičtějších společností v zemi - Alza.cz - hledáme zkušené i nezkušené kolegy do týmu informační linky. Kromě nových zkušeností a přátel získáš i super odměnu až 150 Kč/hod.

Náplní práce bude péče o zákazníky Alzy v jejím interním call centru.

Jedná se o informační linku spojenou s prodejem doplňkových služeb.Nebude tak problém si vydělat hezké peníze navíc.

Tvým úkolem bude zodpovídat dotazy zákazníků. pomáhat jim v případě problému, či je oslovit například s nabídkou prodloužené záruky. Nemáš zkušenosti? Nevadí! Máme pro Tebe připraveno propracované vstupní školení.

Koho hledáme?

V podstatě každého:), stačí nám tvé dobré komunikační schopnosti a pozitivní přístup k práci. Rádi u nás uvítáme absolventy, maminky, ale i zkušené operátory. Kohokoliv, kdo má příjemné vystupování a nebojí se telefonovat.

Jaké výhody u nás získáš?

Za tuto zodpovědnou práci nabízíme zajímavé finanční ohodnocení mezi až 150 Kč/hod. a občerstvení na pracovišti. Přijď se přesvědčit na vlastní kůži, jak skvěle se v Alze pracuje! Nabízíme Ti jedinečnou příležitost, jak nastartovat kariéru a stát se specialistou v oboru zákaznického servisu.
Pracovní místa jsou v příjemném moderním prostředí.

Jak tuhle skvělou práci získat?

Stačí málo, zašli nám svůj životopis odpovědním formulářem, nebo na email: Následně se s tebou spojíme a domluvíme se na podrobnostech. Pokud máš nějaké dotazy, můžeš nám též zavolat kontaktovat telefonicky. Budeme se těšit!

ManpowerGroup: hledáme lidem práci!


Mzda:130 - 150 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 2569128     Vloženo: 21.11.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí