Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Provoz Eshopu Fotověci. Dopoledne.

více o nabídce >>

Jedná se o provoz eshopu se vším, co k tomu patří se zaměřením na expedici a adminování objednávek. Denně odešleme spoustu objednávek, všechny je třeba vyřídit. Jedná se o admin fakturace eshopu, skladu, balení i inventury.

Je opravdu třeba se naučit všechny tyto činnosti. Z nich se pak po čase lze nějakým způsobem profilovat a specializovat. Tak jak rosteme a vyvíjíme se, tak si tu každý z nás postupně najde svoje místo a dělá práci, která ho opravdu baví, naplňuje a pomáhá i celému našemu projektu.

Časová dotace by měla být první měsíce alespoň 3 dny v týdnu a hlavně dopoledne. Hledáme někoho mladšího = 20 - 30 let, svěžího, někoho, koho zajímá focení, nebojí se práce a je zvyklý problémy řešit.

Jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máš zkušenosti. Nabízíme tak velmi dynamické prostředí, fresh team, veškerý sortiment za nákupku nebo třeba super teambuilding akcičky.

Práce nejlépe na DPP, případně OSVČ.

Prosím životopisy bez chyb a s fotkou, díky !!! :)



Odměna: 120 Kč, dle domluvy

Už sem nebudeme psát takovou tu klasiku jako spolehlivost atd.. Myslíme, že nejdůležitější je opravdový zájem o práci. Do práce chodíme každý den opravdu hodně rádi a chceme, abyste to cítili stejně tak.


Mzda:120 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 3830681     Vloženo: 04.03.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí