Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Správce soc. sítí / Marketing / Fashion eshop

více o nabídce >>

Ahoj,

děláme eshop s módou, děláme ho sami, pár let a úplně od nuly. A rychle rosteme. V kanceláři jsme teď nastálo 3 - 4 (+ zhruba 5 externistů) a potřebovali bychom příležitostnou výpomoc.

Jednalo by se výhledově cca o 1 den v týdnu. Potřebovali bychom tvořit obsah na sociálních sítích FB a IG (připravení a naplánování komunikace, příspěvků, kampaní). Máme tisíce fanoušků a followers a nezbývá nám čas s nimi efektivně pracovat. Spolupráci lze rozšířit o nějakou kreativu, např. práce s grafikou, focení atd. Záleží na domluvě.

Jednalo by se ale o práci v naší kanceláři, hlavně ze začátku. Poté lze vymyslet třeba i nějakou formu externí home office.

Práce na dohodu nebo IČO.

Hledáme někoho mladšího 20-30 let, svěžího, někoho, koho zajímá móda. Pracovat lze třeba při studiu vejšky. Pokud by ta vejška byla zaměřená na marketing, tak by to bylo úplně ideální. Ale nemusí, jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme od Tebe.

Maximální možnou flexibilitu, skvělý tým a atmosféru. Předání našeho know-how. Odměna na start 115Kč / hod. V případě oboustranné spokojenosti možnost růstu a rozšíření spolupráce.


Mzda:115 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 3074638     Vloženo: 15.11.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí