Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Zákaznický support + výpomoc v marketingu a skladu

více o nabídce >>

Jedná se o provoz našich eshopů Fotověci a Treesome, se vším, co k tomu patří, se zaměřením primárně na zákaznický servis, ale i občasnou výpomoc na expedici, ve skladu, administraci objednávek a občas výpomoc i s marketingem. Naše eshopy jsou spíše technického zaměření, pokud se vyznáte tedy ve fototechnice nebo se zajímáte o focení jako takové, tak je to velké plus.

Hledáme někoho mladšího cca 20 - 35 let, svěžího, kdo se nebojí práce, řešení problémů, je spolehlivý, pečlivý a ochotný se učit novým věcem. Někoho, kdo se nebojí komunikace se zákazníky a dokáže se orientovat i v technických věcech a nebojí se jich.

Potřebujeme někoho na 5 dní v týdnu, ideálně od 8:30 do 17:00 hod, kdy máme otevřenou výdejnu/prodejnu . Čím více, tím lépe, práce je tu opravdu dost :)

Jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máte zkušenosti. Nabízíme velmi dynamické prostředí, fresh team, rychle rostoucí společnost v době krize, multiny, veškerý sortiment za nákupku, možnost rozvoje a nebo třeba super teambuilding akcičky.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 4189293     Vloženo: 23.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí