Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční v apartmánovém domě

více o nabídce >>

Hledáme posilu do Office v apartmánovém domě (pátek, sobota, neděle) - další dny dohodou.

Hlavní náplní práce je zajišťování chodu Office, který má omezenou pracovní dobu. Nedílnou součástí je komunikace s hosty a péče o ně při příjezdu, během pobytu a při odjezdu. Důležitou součástí práce je důkladná kontrola apartmánu před příjezdem hosta i po jeho odjezdu. Dalším úkolem recepčního je práce v rezervačním systému a ostatní administrativní práce s tím spojená (fakturace, práce s platebním terminálem, pokladna).
Respektování nařízení nadřízeného (manažera).

NEHLEDÁME DOČASNOU, ALE DLOUHODOBOU POMOC!

Hlavním požadavkem je znalost češtiny a angličtiny a být schopný se s ní domluvit v jakékoliv situaci. Další jazyky jsou velkou výhodou (nejsou podmínkou). Nutností je mít veškerá povolení pracovat v České Republice (živnostenský list je nedostačující) . Vyžadujeme zodpovědnost, samostatnost a velkým plusem je schopnost řešit stresové situace v klidu. Dále pak preferujeme kandidáty ochotné pomáhat a schopné se sami zapojovat do chodu Office. V neposlední řadě požadujeme flexibilitu, pracovitost a být schopný pracovat i o víkendech. Předchozí práce v apartmánech nebo v hotelovém zařízením je velkou výhodou.

Příjemná kancelář, k dispozici káva a limonády, poloviční sleva na ubytování pro vás nebo vaši rodinu, možnost volat ze služebního telefonu pro osobní účely.


Mzda:110 - 170 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 3544079     Vloženo: 13.01.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí