Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Matematika nebo Český jazyk nebo ZVS - Praha - vedení výuky

více o nabídce >>

obracíme se na Vás s možností spolupráce ve formě vedení výuky v námi organizovaných přípravných kurzech na přijímací zkoušky na VŠ pro oblast:

- Matematika (zaměření na numeriku - jednoduché početní operace a logiku) - jedná se o rozbor jednoduchých úloh z našich studijních materiálů.

nebo

- Český jazyk (zaměření na verbální myšlení) - jedná se o rozbor jednoduchých jazykových úloh z našich studijních materiálů.

nebo

- ZSV - základy společesnkých věd

Vámi vedená výuky by probíhala v termínech dle vzájemné dohody, různě rozvržených v období od října 2020 do dubna 2021, zpravidla by výuky probíhala:

- v domluvených středečních termínech v čase 17:00 - 20:00
nebo
- v domluvených sobotních termínech v čase 10:00 – 15:00

Je možné vést výuku pouze v domluvených středečních termínech nebo jen v domluvených sobotních termínech, nebo kombinaci středečních i sobotních termínů. Na termínech Vámi vedené výuky a jejich rozsahu se vzájemně domluvíme, aby Vám vyhovovaly a byly pro obě strany optimální.

Místo vedení výuky: na Praze 1 - v blízkosti Václavského náměstí a metra. Učebny jsou kapacitně cca okolo 25 osob. V učebnách je k dispozici audiovizuální technika (dataprojektor, plátno)

Odměna: 200 - 250 Kč za hodinu (60 minut).

Spolupráce by probíhala na dohodu o provedení práce (je proto spolupráce s námi možná bez jakýchkoliv omezení, i když máte například hlavní pracovní poměr, je možné spolupracovat)

Spolupráce je vhodná pro absolventy vysokých škol, pedagogy či i studenty vysokých škol.

V případě zájmu o danou spolupráci nám zašlete životopis včetně kontaktu na Vás nebo informace o vašem vzdělání a praxi. Po následném prvním výběru budeme vybrané zájemce kontaktovat pro domluvení se na dalších podrobnostech.

Spolupráce je vhodná pro absolventy vysokých škol, pedagogy či i studenty vysokých škol. - dokončené vysokoškolské vzdělání výhodou, není však podmínkou - může se jednat o jakoukoliv fakultu, vysokou školu s absolvováním studia, případně probíhající studium daného či i jiného oboru nebo právnické fakulty, pedagogická praxe výhodou - není však podmínkou, spolehlivost, dochvilnost, zodpovědnost, lidský přístup, individuální přístup ke studentům, dobré vystupování, ochota dát ve výuce studentům maximum, aby pro ně výuka byla přínosem.


Mzda:200 - 250 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3619575     Vloženo: 31.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí