Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Jednička v oblasti HR hledá specialistu náboru s BULHARŠTINOU

více o nabídce >>

Jsme největší personální společnost na světě, každým rokem inovujeme a rozšiřujeme své služby a působnost. Naším cílem je být stále nejjasnější hvězdou v oblasti HR služeb, proto potřebuje právě Vás! Díky mezinárodnímu zázemí jsme silným hráčem na trhu a rozhodně Vám máme co nabídnout!

O čem je pozice?
Budete součástí náborového oddělení jehož náplní práce je telefonický kontakt s uchazeči, domlouvání pohovorů, vytváření pracovních inzerátů a další náborové činnosti. Zkrátka obsazujeme volné pracovní pozice těmi správnými uchazeči.

Koho bychom rádi přijali?
Nezbytná je pro kandidáta znalost českého a bulharského jazyka na úrovni rodilého mluvčího. Pokud k tomu ovládáte i angličtinu, bude to výhodou. Dále by měl nový kolega umět dobře jednat s lidmi a vycítit ty správné kandidáty.

Čím Vás chceme zaujmout?
Za Vaši práci a čas Vás odměníme zajímavou finanční odměnou, ke které náleží bonusy za domluvené schůzky s kandidáty. Pracujeme v útulném prostředí moderního business centra Florentinum (metro Florenc), kde je k dispozici občerstvení zdarma. V neposlední řadě na Vás čeká tým usměvavých kolegů, kteří nezkazí žádnou legraci. Naší klíčovou hodnotou jsou lidé, a proto si těch svých ceníme!

Přidejte se k jedničce na trhu personálních služeb! Pošlete životopis na email odpovědním formulářem a nebo nám zavolejte na číslo.

Těšíme se na setkání s Vámi!


Nástup:10.07.2017 - 31.12.2017
Mzda:100 - 160 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 2306852     Vloženo: 28.06.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí