Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Opava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vyplňování on-line dotazníků

více o nabídce >>

Chcete vyplňovat dotazníky, které Vám budeme posílat na Váš e-mail a získat tak nejenom symbolickou finanční odměnu, ale také možnost ovlivnit, jaké produkty a služby přinesou naši významní klienti na český trh a dozvědět se spoustu zajímavého?

Jsme Evropský národní panel, v ČR zatím více známý jako Český národní panel. V ČR působíme již 10 let. Naší hlavní činností je marketingový výzkum trhu a on-line sběr dat pro významné klienty, kteří potřebují slyšet názory svých spotřebitelů.
Hledáme zájemce o členství v našem on-line panelu, kde budete vyplňovat dotazníky na různá témata, za co Vám bude vyplacena finanční odměna.

Jedná se o příležitostní formu přivýdělku, nejedná se o stabilní pravidelní výdělek. Hlavním cílem je vyplňovat dotazníky, které Vám budou chodit na Váš e-mail. Za vyplnění každého dotazníku dostanete odměnu, v přepočtu cca 1 Kč za 1 minutu Vašeho času, tedy za 20minutový dotazník, dostanete cca 20 Kč. Měsíčně můžete dostat pozvánku do 10 i více výzkumů, dotazník můžou mít od 5 minut až po 60 minut, ojediněle i více. Můžete tak ovlivňovat rozhodnutí významných firem, navíc s našimi respondenty sdílíme i výsledky některých výzkumů, a tak máte i možnost vidět, jak si třeba stojíte se svým názorem ve srovnání s jinými respondenty v Česku, nebo i v dalších zemích ENP.

Jakékoliv zpracování dat není žádným způsobem spojováno s Vaší osobou, veškeré údaje se zpracovávají zcela anonymně, dodržujeme platná GDPR pravidla a jsme členem SIMAR a ESOMAR sdružení.

V případě zájmu nás kontaktujte a my Vám pošleme na Váš e-mail detailnější informace a odkaz pro registraci do panelu. Poté, co se u nás registrujete, Vás budeme telefonicky kontaktovat, abychom si ověřili Vaši identitu. Pak Vám již budou chodit na e-mail dotazníky, které můžete vyplnit přímo z telefonu, nebo z Vašeho počítače, notebooku, tabletu.

Dotazníky můžete vyplňovat odkudkoliv, po cestě z/do práce v MHD, v čekárně u doktora, nebo večer u televize, klidně i při odpočinku na pláži. Účast na každém výzkumu je dobrovolná, stejně tak jako Vaše členství, které můžete kdykoliv zrušit. Za Vaši aktivitu v panelu dostanete odměnu, za kterou si můžete vybrat něco v našem katalogu odměn, nechat si částku zaslat na Váš účet, anebo ji darovat na charitativní projekty z naší nabídky.

Abyste měli chuť a trochu času sdílet s námi Vaše názory. Ke spolupráci s námi potřebujete pouze email a internetové připojení.

Můžete se stáž členem komunity 60 tisíc respondentů pouze v České republice. Navíc nabízíme zajímavá témata dotazníků, dobrovolnost a flexibilitu na všech výzkumech a případě zájmu, máte také možnost prostřednictvím nás přispět na dobrou věc.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP

Lokalita:Opava
ID inzerátu: 4253820     Vloženo: 30.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí