Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Koordinátorka vzdělávacího centra

více o nabídce >>

Ve Vzdělávacím centru Populo se zabýváme firemní výukou, realizací překladů a tlumočení a školením firemních zaměstnanců.

Spoléháme se na lidský přístup, vstřícné jednání, profesionalitu, pružnost a na maximální motivaci našich klientů i zaměstnanců. Pokud věříte, že by i Vás bavilo budovat tyto rysy, pojďte s námi spolupracovat.

Ve Vzdělávacím centru Populo si zakládáme na individuálním přístupu ke každému klientovi a také na tom, aby komunikace s nimi byla kvalitní a přátelská od samého začátku - od prvního telefonátu, přes příjemnou schůzku, výběr “perfektního” lektora, až po podporu během samotného kurzu. Každý den poskytujeme zcela komplexní servis klientům i lektorům tak, aby se mohli soustředit jen na to, jak dosáhnout svých cílů.

Aktuálně hledáme nové kolegyně do týmu koordinátorek, které zajišťují komplexní služby pro firemní klientelu po celé ČR. Vaší hlavní náplní práce bude komunikace se zájemci o kurzy, překlady či tlumočení a s lektory, podávání informací, administrativní podpora a komunikace s úřady.

Ve Vzdělávacím centru Populo si nenastavujeme hranice, protože víme, že je časem zboříme a posuneme se dál. Pokud chcete být součástí takového týmu, napište nám, proč Vás tento inzerát zaujal, a přiložte životopis s fotografií. Uchazeči bez připojeného životopisu a průvodního dopisu nebudou zařazeni do výběrového řízení.

- proaktivní a iniciativní přístup
- samostatnost
- chuť učit se novým věcem a podílet se na rozvoji nového projektu
- pečlivost při plnění administrativních úkolů
- komunikační schopnosti na vysoké úrovni

Rádi mezi sebe přijmeme kolegyni, která se nebojí přicházet s novými nápady, a umí si poradit se situacemi, před kterými stojí.

- práci na HPP nebo ŽL
- zaměstnanecké benefity
- částečně flexibilní pracovní dobu
- příjemné moderní prostředí v centru města
- mladý kolektiv
- možnost kariérního růstu
- pestrou práci, kde nezažijete stereotyp


Mzda:21 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4008547     Vloženo: 14.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí