Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Most >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Mystery shopper Most, Beroun, Plzeň

více o nabídce >>

Jsi tvor společenský? Baví Tě nakupovat? Očekáváš od prodejců služby na úrovni a všimneš si, když v obchodě &quot;něco nehraje&quot;? Chceš nám pomoci zlepšit přístup prodavačů, atmosféru v prodejnách a dostat za to ještě zaplaceno?

Chceš si vydělat minimálně 250Kč jen za 10 minut v obchodě a následné vyplnění dotazníku na netu?

Potom čti dál!

Jmenuji se Jitka Svobodová a mystery shopping dělám už 9 let. Začala jsem při studiu, pokračovala při zaměstnání a teď i na mateřské. Je několik měst, ve kterých brigádničím, která mám ve svém okolí. Když jedu někam na výlet s rodinou, dám předem vědět kam jedu a výlet spojím i s návštěvou nějakého obchodu. Když nestíhám, nemám návštěvu žádnou, nebo třeba jednu a vydělám pár stokorun, jindy se vypravím na výlet třeba do Prahy, kde za den udělám návštěv několik, po cestě se zastavím v prodejně v menším městě a mám v kapse i pár tisíc. V obchodě strávím pár minut a doma pak vyplním dotazník na netu. Jedna návštěva mi se vším všudy zabere 15-45minut a dostanu za ní 250Kč a více.



Vaším úkolem bude otestovat kvalitu poskytovaných služeb v přidělené prodejně dle předem připraveného scénáře. Jedná se o návštěvu prodejny plus následné vyplnění informací do webového formuláře. Můžete si vzít měsíčně libovolný počet návštěv dle vašich možností.

Tato nabídka je vhodná pro lidi, kteří jsou komunikativní, mají rádi nakupování a rádi něco hodnotí.

ZASÍLEJTE PROSÍM ŽIVOTOPISY VČETNĚ FOTOGRAFIE.

Hledáme komunikativního a zodpovědného člověka, který má chytrý telefon, nebo diktafon a přístup na internet a chce s námi dlouhodobě spolupracovat.

Je nám jedno, jestli jsi student, pracující, maminka na rodičovské, nebo třeba aktivní dědeček. Podstatné jsou schopnosti a nadšení.

Jsi-li to právě Ty, tak nám pošli životopis s fotografií, uveď taky co Tě baví. Pokud cestuješ, jezdíš do školy, za přáteli či k rodině a navštěvuješ tak více měst, určitě to nezapomeň připsat.

S námi získáš brigádu, kterou přizpůsobíš svému času. Každý měsíc Ti nabídneme, do jaké prodejny můžeš jít a jen Ty si určíš, kolik toho daný měsíc zvládneš.

Pracovat můžeš na Dohodu o provedení práce a nebo na Živnostenský list.


Mzda:250 - 350 Kč/Úkol
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Most
ID inzerátu: 4078983     Vloženo: 06.12.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí