Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Karviná >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Junior Researcher/HR Assistant

více o nabídce >>

Společnost TRANSEARCH International patří ke špičce mezi světovými headhunterskými společnostmi. Zaměřuje se na vyhledávání kandidátů na nejvyšší manažerské pozice a na management poradenství. Česká pobočka ze svého sídla v Praze pokrývá český a slovenský trh, v Karviné nyní otevírá novou kancelář, která bude poskytovat podporu konzultantům nejen z pražské, ale i z nové bratislavské kanceláře.
Hlavní zodpovědností Junior Researchera bude vzdálená podpora seniorních konzultantů při realizaci jednotlivých zakázek na vyhledání vhodných kandidátů. Součástí takové podpory bude především příprava různých dokumentů pro kandidáty i klienty, průzkum trhu, tvorba analýz a vyhledávání vhodných kandidátů z dostupných interních i externích zdrojů. Dále každodenní komunikace s kandidáty i klienty, aktualizace dat ve firemní databázi, příprava reportů a také administrativní podpora (především organizace a koordinace schůzek).

Hledáme kandidáty (studenty VŠ) se všeobecným rozhledem, vrozenou pro-aktivitou, vnitřní motivací, zvídavostí a skvělými komunikativními dovednostmi. Mezi důležité kompetence patří také pečlivost a spolehlivost. Nezbytná je velmi dobrá znalost angličtiny minimálně na pokročilé úrovni B2. Německý jazyk bude výhodou. Stejně důležitá je velmi dobrá znalost českého jazyka, vč. dokonalého pravopisu a schopnosti profesionální a reprezentativní komunikace. Vhodný kandidát umí pracovat s PC (MS Word, Excel, Outlook) na běžné uživatelské úrovni a není pro něj problém najít na internetu jakoukoliv informaci.

Jsme schopni nabídnout velmi zajímavou a pestrou práci, u které se mnohému naučíte. Získáte cennou praxi v prestižní mezinárodní headhuntingové společnosti s 35letou úspěšnou historií, která patří mezi největší hráče ve svém oboru. Naučíte se pracovat se špičkovými globálními executive search project management nástroji. Poznáte vnitřní fungování naší moderní firmy, česko-slovenského trhu i velkých korporací z řad našich klientů. Budete pracovat v příjemném prostředí v moderní kanceláři v centru Karviné (cca 300 metrů od univerzity) s veškerou potřebnou podporou a nástroji. Na pracovišti budete mít zdarma k dispozici kávu, čaj a nealko nápoje. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám prosím svůj životopis v anglickém jazyce.


Mzda:130 Kč/hod.
Počet míst:1

Lokalita:Karviná
ID inzerátu: 3097251     Vloženo: 29.11.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí