Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční v hotelu Maximus Resort - dlouhodobá brigáda a pravidelný příjem

více o nabídce >>

Do našeho hotelu hledáme vážné zájemce o dlouhodobou brigádu jako noční nebo denní recepční.

Pracovní doba na denní směně 7: 00 - 19:00 , na noční 19:00 - 07:00 hodin. Počet směn bude cca 5 - 7 v měsíci a jejich rozvržení budeme spolu nastavovat tak, abychom si vyšli vzájemně vstříc. K cestě do práce můžete využívat náš malý hotelový autobus.

Od uchazečů potřebujeme, aby měli dobrou češtinu i angličtinu, pozitivně laděné vystupování, byli odpovědní, spolehliví , disponovali aktivním přístupem k práci a životu obecně. Pro tuto práci je nutná plnoletost a středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou. Nepotřebujeme nutně předchozí zkušenost z podobné práce, protože hledáme ty, kteří se rychle naučí co jim předáme. U nás to bez předešlého zaučení nepůjde, protože do vody nikoho hodit nechceme. Velmi stojíme o studenta/studentku VŠ, který/á dobře zvládá školu, má zájem o dlouhodobou flexibilní spolupráci (vč. prázdnin a svátků), je ochotný/á a přijímá odpovědnost sám/a za sebe i za věci, které dělá. A taky se nebojí čísel, protože v noci probíhá uzávěrka předešlého dne.

Za to od nás budete mít pravidelný příjem 120 - 150 Kč čistého (dle zkušeností, rychlosti zaučení a míry samostatnosti) a jistotu dlouhodobé spolupráce a každý měsíc poukázku do našeho wellness.


Mzda:120 - 150 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4250723     Vloženo: 22.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí