Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

JUNIOR PROJECT MANAGER

více o nabídce >>

Regionální poradenská agentura, s.r.o., jednička na trhu dotačního poradenství, hledá posily do svého týmu zpracovávajícího agendu klientů z řad podnikatelů. Hledáme kolegy se zájmem o práci ve vysoce perspektivním oboru – díky kombinaci EU fondů, bude v následujících letech rozdáván rekordní objem dotací. Otevíráme jak částečné úvazky pro studenty vysokých škol, tak hledáme kolegy na plný úvazek.

Co můžeš od práce očekávat:

Práce na pozici projektového manažera v sobě kloubí několik různých profesí, které Tě kvalitně připraví na další kariéru nejen v naší společnosti, ale v mnoha dalších oblastech. Jedná se o kombinaci obchodních, manažerských, exekutivních a poradenských kompetencí, které získáš zapojením ve všech fázích obchodního případu, tedy od jeho akvizice až po předání výsledku spokojenému klientovi. Profil našeho zaměstnance odpovídá komunikativnímu, organizačně schopnému odborníkovi, který je schopný vést jednání s řediteli společností od lokálních IT firem až po nadnárodní obchodní koncerny.

Ve zkratce musíš chtít pracovat a dělat svoji práci dobře, víc ani míň od tebe nechceme. Výkony jsou u nás však odměňovány a tomu odpovídá i vícesložková mzda. Samozřejmostí je i bohatá nabídka firemních benefitů.
Veškeré tvé dotazy s tebou rádi probereme na osobním pohovoru. Zašli nám svůj životopis a domluvíme se na termínu, kdy bychom se setkali.

Chceme tě začlenit do mladého kolektivu, který je tvořen našimi odchovanci. Všem svým zaměstnancům nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce s jasnou vidinou karierního postupu.
Můžeme ti slíbit nikdy nekončící příval nových různorodých projektů, díky kterým se pro tebe práce nestane každodenní rutinou. Po zaškolení na tebe bude delegována větší míra samostatnosti a odpovědnosti.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3829791     Vloženo: 02.03.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí