Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Export Assistant Manager

více o nabídce >>

Bamboolik stále někoho hledá. Do oddělení exportu.
Naše zahraniční oddělení se rozrůstá exportní, pardon, extrémní, rychlostí.

Koho bychom si jako svého nového kolegu či kolegyni představovali?
Potřebujeme někoho spolehlivého, pečlivého a systematického na naše oddělení zahraničního obchodu. Potřebujeme, aby nám „kryl záda“, aby nám dělal tzv. back-up, pomáhal s fakturací, připravoval podklady a pomáhal organizovat zahraniční veletrhy. V podstatě potřebujeme takového zástupce Míši, naší exportní manažerky.

Poznáváš se v tom?
Super! Pak ti nabídneme skvělé zázemí české firmy, držitele Zlatého certifikátu v anketě TOP Odpovědná firma a člena komunity Slušná firma.
Jsme otevřená a velice flexibilní firma. Naším cílem je plně podporovat zaměstnance v tom, co je baví, pomoct jim v osobním i pracovním rozvoji, naplno využít jejich jedinečný potenciál. Pokud tedy po vzájemném oťukání zjistíme, že v některé oblasti záříš, zatímco v jiné pohasínáš, je možné upravit náplň práce k oboustranné spokojenosti.

Zaujali jsme tě? Ozvi se prosím Míše Kuncové pošli jí CV a pár slov o sobě (nebo motivační dopis, jak uznáš za vhodné).

Jak to by probíhalo?
Máme dva základní požadavky: dobrou znalost angličtiny, slovem i písmem, vzhledem k tomu, že se jedná o pozici na exportu, bez jazyka to nepůjde. Jakýkoliv další jazyk je výhodou, ale ne nutností.
Druhým požadavkem je přítomnost v naší centrále v Brně – Řečkovicích, na dálku zrovna tato konkrétní pozice fungovat nebude.
Začali bychom spolu na poloviční úvazek, během roku 2019 předpokládáme rozšíření úvazku, po vzájemné dohodě. Nemusíš se bát častého cestování, na to tady máme jiné členy týmu (to jsou ti s těmi nápady ????), pro tebe by to znamenalo služební cesty cca 1x za kvartál. A termín ti sdělíme se značným předstihem, žádné přepadovky a zítra jedeš.

Co nabízíme?
Náš exportní tým srší nápady. To víme a potvrdilo se nám to nedávno v osobnostním testu, který jsme si v Bambooliku všichni dělali. V tom testu nám vyšlo, že v exportním týmu jsou samí inovátoři, tedy ti, kdo přicházejí s novými neotřelými idejemi. To je na jedné straně super. Ale má to své ale. Protože co se týče dokončování úkolů, toto nebývá silná stránka inovátorů. Jinými slovy jsme zjistili, že ty skvělé nápady, které v tom týmu padají, jaksi nemá kdo realizovat ????
Proto hledáme někoho, kdo je nadšený, když může dotahovat věci do konce. Někoho, kdo se netetelí blahem, když hází jeden nápad za druhým, ale naopak se zaraduje, až když se mu ten nápad podaří realizovat.


Mzda:100 - 150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3302810     Vloženo: 15.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí