Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

BRIGÁDA SE SPOLEČNOSTÍ INNOVATION 4U

více o nabídce >>

Chceš pracovat pro společnost, která je jedničkou ve svém segmentu v celé Evropě? Baví tě práce v kolektivu a rád/a se učíš novým věcem? Máš zájem se do budoucna někam posouvat? Pokud ano - aktuálně hledáme nové asistenty/asistentky do našich poboček v Praze, Plzni, Ostravě, Brně, Olomouci, Pardubicích, Kladně, Hradci Králové, Ústí nad Labem, Zlíně, Liberci, Českých Budějovicích, Jihlavě, Karlových Varech a Českém Krumlově.

Náplní práce je zajišťování veškerých individuálních přání pro náročné turisty. Tvým úkolem bude zajistit a sestavit pro naše klienty v daném časovém harmonogramu konkrétní zážitkový program. Ať už se jedná o výběr vhodné restaurace a zajištění menu dle přání klienta, jízdu historickým vozidlem, výběr průvodce pro danou lokalitu, nebo nevšední přání typu zprostředkování seskoku s padákem..

Spolehlivost a cílevědomost především. Také dobrou znalost českého jazyka.

Dlouhodobou brigádu, kterou můžeš po zapracování částečně vykonávat formou home office, tedy z pohodlí svého domova. Brigádu na 12 hodin týdně s finančním ohodnocením 170 Kč za hodinu. Také jistou práci s možností plánování směn dle svých časových možností.


Mzda:170 - 190 Kč/hod.
Počet míst:15 - 20
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3613118     Vloženo: 08.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí