Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Matematika - korektura

více o nabídce >>

Dobrý den,

obracíme se na Vás s možností spolupráce vhodné pro učitele s vysokoškolským vzděláním - aprobací matematika a praxí zejména na gymnáziu.

Konkrétně by se jednalo o provedení kompletní odborné korektury úloh/příkladů z matematiky různého typu a struktury včetně výchozích textů k některým úlohám, nákresů, včetně správnosti odpovědí, tak i podrobného, polopatického postupu řešení. Náročnost úloh/příkladů z matematiky na úrovni základní i střední školy.

Spolupráce by probíhala na Smlouvu o dílo.

Je možné spolupracovat jednorázově na jednom zadání k provedení korektury, případně na více zadáních.

Místo výkonu práce: z domova u vlastního PC - odborná korektura se bude provádět ve Wordu pomocí funkce pro sledování revizí.

Odměna: 1 500 - 4 000 Kč - odměna se bude odvíjet dle rozsahu zadání ke korektuře, při prvním zadání se jedná zpravidla o menší rozsah úloh ke korektuře.

V případě zájmu o spolupráci nám prosím zašlete životopis. Následně provedeme výběr ze všech zájemců a s vybranými zájemci se domluvíme na zadání k provedení odborné korektury úloh/příkladů z matematiky.

Učitel s vysokoškolským vzděláním - aprobací matematika a praxí zejména na gymnáziu, výborné znalosti matematiky, zájem o matematiku, samostatnost, odbornost, zodpovědnost, dodržování termínu, svědomitost, precisnost, korektura úloh se bude provádět ve Wordu, mít Word na svém PC aj.


Mzda:1 500 - 4 000 Kč/Úkol
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 2303017     Vloženo: 22.06.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí