Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Německo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

pečovatelka k Češce do Německa,lehký případ,milá paní,47 000 Kč+4 000 Kč cesta

více o nabídce >>

Rodilá Češka,paní Levy,77 let, 57 kg,1.60 m.Plat 60 EUR/den+cesta do 130 EUR,oblast Frankfurt. Milá paní, doposud zcela fit,nyní horší mobilita po mrtviččce.Je potřeba ji pomáhat při chůzi , do schodů, při koupání, oblékání.Vedení domácnosti, vaření,nákupy.Bez demence. Používá rolator . Bydlí v bytě 100m2,zde má pečovatelka k dispozici vlastní pokoj s Tv a Wifi.Dcera bydlí ve stejném domě a hodně pomáhá.Při jídle je velmi skromná a jí všechno bez omezení. Internet k dispozici.
Info od dcery:

Moje matka žije sama v bytě o rozloze 100 metrů čtverečních. Pečovatelka má k dispozici samostatnou místnost, WiFi, televizi, kolo, případně auto . V blízkosti je obchod. Autobusem, na kole nebo autem se dostanete do centra města přibližně za 7 minut s dalšími obchody. Nedaleko je park.

Moje matka až do mrtvice žila sama a organizovala svůj vlastní život. Teď potřebuje pomoc. Mobilita mé matky je mírně omezená. Schody může chodit sama se zábradlím, jinak potřebuje pomoc. V bytě je orientovaná a volně se pohybuje. Má chodítko pro venku. Někdy potřebuje pomoc s výběrem oblečení. Nyní je schopna se obléknout a vzlétnout sama. Nyní si může vyčistit zuby a znovu si umýt obličej. Potřebuje pomoc s koupáním nebo sprchováním. Intimní hygiena, jít na záchod ji dělá nezávislou.
Má větší problémy s řečovými a řečovými schopnostmi a také s pamětí. Moje matka si někdy pamatuje jazyk lépe než v němčině. Pečovatel by musel udělat vaření a úklid.
Moje máma ráda chodí na procházky, hraje deskové hry a malovat mandaly. Pečovatel by to měl dělat společně s ní a nadále podporovat tvořivost.
Moje matka má cukrovku. Dávám jí inzulín, v případě potřeby se o něj postará ošetřovatelská služba. Návštěvy u lékaře budou pokud možno doprovázeny mnou. Pokud by to bylo nutné, pečovatel by to musel udělat.
V noci se moje matka probudí, aby sama odešla na záchod. Zpravidla nepotřebuje žádnou pomoc.

částečná němčina, ŽL, nástup dohodou, pobyt aspoň 2 měsíce

denně nové nabídky praxe se zajišťováním pečovatelek již 18 let


Mzda:47 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úroveň jazyku:Němčina - Začátečník

Lokalita:Německo
ID inzerátu: 3613353     Vloženo: 08.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí