Chcete vyzkoušet něco jiného než práci na pokladně v supermarketu? Něco zábavnějšího, něco kde se dá více vydělat. Lákají Vás nové výzvy? Zde najdete inspiraci!


Začal jsem si vydělávat prací, která mě baví

Před třemi měsíci jsem se rozmýšlel, kde budu pracovat, když jsem narazil na pozici krupiéra. Jen tak jsem poslal svůj životopis, i když jsem neměl předchozí zkušenosti a přesně jsem nevěděl, kdo je vlastně krupiér. Během týdne mi přišel e-mail a pozvali mě k pohovoru. Po názorné ukázce dovedností krupiéra mě profese nadchla a řekl jsem si, že to je práce pro mě. Následující týden mě začali učit všechny nezbytné dovednosti pro tuto pozici. Byla to pro mě úplně nová zkušenost. Hned mě to začalo bavit. Nyní pracuji v luxusním kasinu. Skvělá věc je, že tuto práci může dělat každý, kdo chce perspektivu do budoucna a změnu k lepšímu.

 

Jak začít?

Krupiérem se stanete za 35 dní a nejsou třeba žádné předchozí zkušenosti. V krupiérském kurzu si osvojíte nezbytné dovednosti krupiéra. Školíme budoucí krupiéry již od roku 1995 a dosud jsme jedinou mezinárodně uznávanou školou u nás. Během sedmi týdnů Vás naučíme Americkou Ruletu a karetní hry Black Jack, Oasis Stud Poker a Texas Hold’em. Také se naučíte profesionálnímu vystupování a asertivní komunikaci, která je pro krupiéra nezbytná. Pokud toužíte vycestovat za prací do zahraničí, naučíme Vás anglickou nebo německou herní terminologii.

 

Naší školou již prošlo více než tisíc úspěšných absolventů, kteří pracují v kasinech po celém světě.

 

Statistiky a příběhy našich absolventů naleznete na www.kurzykrupieru.cz

 

Průměrná mzda krupiéra v Česku je 19 361 Kč a ve Velké Británii 44 635 Kč.

 

Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat na bezplatné telefonní lince 720 970 949 nebo na e-mailu info@casinoprace.cz

 

Logo Kurzy krupiérů

 

 

Michalská 12 (Dům U Zlatého melounu 2. patro)

110 00 Praha 1

Ostružnická 5 (Dům U Zlaté koruny 1. patro)

779 00 Olomouc

 

 

Reference Kurzy krupiérů            Reference Kurzy krupiérů

 

 

Další reference od zaměstnavatelů naleznete na našich webových a facebookových stránkách.