Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Další nabídky (1426) Brigády

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent lektora kresby, malby a osobního rozvoje – přijímáme po celé ČR

více o nabídce >>

Hledáme kreativní osobu se schopností kreslit, malovat a svým plnohodnotným životem inspirovat okolí. Kolegy na této pozici si vybíráme nejen podle znalostí svého oboru, ale také podle toho, jaká je to osobnost, jaké má motivace a zda má v sobě jiskru, která dokáže rozžehnout dřímající umělecké dítě účastníka kurzu, který touží po změně.
Očekáváme, že kreslit a malovat umíš ve všech základních technikách jako je tužka, pastel, akryl, akvarel, perspektiva i anatomie jsou ti vlastní. Přesto tě čeká zaškolení našeho didaktického systému a způsobu výuky.
Pokud jsi student nebo absolvent jakékoli umělecké školy, je potřeba, abys byl otevřen odlišnému přístupu výuky než v akademické rovině. Nebráníme se ani spolupráci se samoukem, pakliže kresba a malba jsou neoddělitelnou součástí tvého života.
Jsme výtvarný ateliér, pořádající víkendové kurzy kresby a malby po celé české republice. Proto potřebujeme, abys byl(a) ochoten cestovat a nevadilo ti občas přenocovat v hotelu. Vlastní vůz nepotřebuješ Potřebujeme, abys byl člověk schopný samostatného uvažování, abys zvládal organizaci na místě kurzů a abys neměl problém s komunikací ve větších skupinách.

Hledáme někoho, kdo se mezi lidmi cítí jako ryba ve vodě, je schopen intuitivního a empatického vnímání. My si vážíme naší schopnosti kreslit, malovat a jakkoli tvořit a bereme to jako dar, který si nenecháváme pro sebe, ale s radostí jej předáváme dál.
Navíc ze šikovných asistentů velmi rádi děláme hlavní lektory, takže je u nás možnost profesního růstu. Na hlavního lektora však musíš splnit naše nejnáročnější požadavky, jak po výtvarných schopnostech, tak po lidské a osobnostní stránce. Hlavní lektor má zodpovědnost za celý kurz, prochází náročným zaškolováním a v tomto případě pozice je nutnost vlastního auta podmínkou. Pokud se cítíš spíš na roli hlavního lektora, pošli nám tuto informaci. Pokud tvé obrázky budou vypovídat o potřebné kvalifikaci, rádi tě pozveme na osobní pohovor. Určitě přilož informaci o všech výtvarných technikách, ve kterých bys nám byl(a) přínosem (příklad: reálná kresba, tužka, uhel, rudka, pastel, akryl, olej, akvarel, ilustrace, móda a fashion, design, IpadPro a Pencil, skatching a jakékoli jiné výtvarné techniky.) Uvítáme, pokud máš zájem také o svůj osobní růst a trochu nám jej představíš (příklad: žiju jógou, navštěvuji různé kurzy seberozvoje..-)), maluji na textil, zpívám a podobně).

Nabízíme nástupní odměnu 2000,-/víkend, průběžné navyšování odměn, hradíme veškeré náklady na cestu a ubytování, zdarma absolvování 1-7 kurzů, které pořádá náš atelier. (Odměna v závislosti na délce spolupráce ), práce na ŽL nebo dohodu
Pokud cítíš, že tahle nabídka práce čeká na tebe, pošli nám motivační dopis, přilož fotografii a CV a minimálně 5 obrázků z reálné kresby (příklad: zátiší, perspektiva, portrét, figura a pod). I když to není podmínka, můžeš uvést, zda jsi aktivním řidičem a vlastníš vůz. Bez těchto náležitostí nemůžeme s nabídkami dále pracovat a nebudou postoupeny majitelce firmy.


Mzda:100 - 200 Kč/hod.
Počet míst:4

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3273946     Vloženo: 22.04.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí