Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 36 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Výpomoc na recepci

více o nabídce >>

Exkluzivní hotel Buddha-Bar Hotel Prague*****, situovaný v samém srdci Prahy nedaleko Staroměstského náměstí, hledá vhodné kandidáty na pozici Výpomoc na recepci na DPP.

- dobrá znalost AJ, další světový jazyk výhodou
- příjemné a reprezentativní vystupování
- znalost práce s PC – MS Office, Excel
- zkušenosti z recepce výhodou
- poctivost, spolehlivost, flexibilita
- řidičský průkaz skupiny B výhodou

- možnost být členem týmu světově ojedinělého projektu Buddha-Bar Hotel Prague
- možnost profesního růstu v rámci společnosti
- příjemné pracovní prostředí


___________________________
Zasláním životopisu do společnosti CPI Hotels, a.s., IČO 47116757, se sídlem Praha 10, Bečvářova 2081/14, PSČ 10000, dáváte této společnosti, jako správci osobních údajů, souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dle příslušných ustanovení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Poskytnutím osobních údajů zároveň potvrzujete jejich správnost a pravdivost.
Souhlas udělujete v rozsahu osobních údajů ve Vašem životopise, pro účely výběrového řízení na pozici uvedenou v tomto inzerátu a na dobu trvání výběrového řízení na tuto pozici, nebude-li dohodnuto něco jiného. Vaše osobní údaje bude zpracovávat výše uvedená společnost, a to ve svých prostorách automatizovaně prostřednictvím prostředků výpočetní techniky a/nebo manuálně formou kartotéky, a to jednotlivými pověřenými zaměstnanci.
Poskytnutí Vašich osobních údajů pro výše uvedené účely je dobrovolné, nicméně neposkytnutím se vyřazujete z možnosti účastnit se výběrového řízení na výše uvedenou pracovní pozici. Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny pouze oprávněným státním orgánům a institucím či jiným subjektům, budou-li pro to splněny podmínky uvedené v právních předpisech.
V souladu s ustanovením § 11 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, a budete-li se domnívat, že výše uvedená společnost zpracovává Vaše údaje v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo s právními předpisy, máte dále právo žádat výše uvedenou společnost prostřednictvím kontaktních údajů v tomto inzerátu o vysvětlení, respektive odstranění takto vzniklého stavu.


Mzda:100 - 120 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 2724233     Vloženo: 08.03.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí