Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Chrudim >>

 

 

Další nabídky (5) Brigády Chrudim

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodavač/ka Valašských specialit na mobilním stánku

více o nabídce >>

Brigáda - prodej Valašských specialit na různých akcích, např. farmářské trhy, hrady, zámky, historické a řemeslné akce atd. Práce přes týden nebo o víkendu, možno i po celé ČR. Jednodenní i třídenní prodeje podle možností brigádníků po dohodě. KAŽDÝ DEN NA JINÉM MÍSTĚ, V JINÉM MĚSTĚ. Nástup na brigádu v Chrudimi. Na prodejní akce se jezdí našimi vozidly. Více informací na pohovoru, nebo po telefonu.

Věk nejméně 18 let. Životopis s fotografií, výpis RT bez záznamu. Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství. Chuť pracovat a naučit se novým znalostem. Absolvovat pohovor a zaškolení. Přizpůsobivost, operativnost, komunikativnost. SAMOSTATNOST, ZODPOVĚDNOST A PEČLIVOST PŘI PRÁCI SE SVĚŘENÝM ZBOŽÍM, PŘÍJEMNÝ VZHLED A VYSTUPOVÁNÍ. Hovorová znalost NJ nebo AJ vítána.

ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ sk. B a PRAXE V ŘÍZENÍ PODMÍNKOU.

Nadprůměrné platové podmínky až 1500,- Kč za den,(po zapracování i více). V naší společnosti se ovšem platí za výsledek, nikoli za práci. Příjemný a veselý pracovní kolektiv. Školení prodejních dovedností ZDARMA. Nákup výrobků společnosti se slevou.


Mzda:500 - 1 500 Kč/Den
Počet míst:8

Lokalita:Chrudim
ID inzerátu: 3806727     Vloženo: 14.01.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí