Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Mladá Boleslav >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodavačka masa a uzenin Bělá pod Bezdězem

více o nabídce >>

Pro dceřinou společnost PROMINENT CZ s.r.o., největšího zpracovatele a prodejce krůtího masa v ČR, přijmeme prodavače/ku na doplnění kolektivu do nově se otevírající prodejny v Bělé pod Bezdězem, Tyršova.

Neváhejte se nám ozvat pokud jste spolehlivý, komunikativní a vstřícní k zákazníkům. Vyučené v oboru výhodou, nezaučené rádi zaučíme.
K práci s potravinami je potřeba zdravotní způsobilost (zdravotní průkaz), z důvodu práce s finanční hotovostí požadujeme plnoletost uchazeče. Nástup dohodou.
Volejte manažerce prodejny paní Munzarová.

Náplní práce je přebírání každodenní kontakt se zákazníky při prodeji zboží, přebírání zboží od dodavatelů, doplňování zboží do pultů. Požadujeme zdravotní průkaz a plnoletost uchazeče ohledně manipulace s finanční hotovostí. Neváhejte se nám ozvat, pokud jste komunikativní, vstřícní, spolehliví, máte příjemné vystupování a zkušenosti. Vyučení v oboru je výhodou.

Nabízíme práci v malém kolektivu na plný úvazek s ranní a odpolední směnou, sobota otevřeno od 8 do 11 hod. a neděle volná. Hrubá měsíční mzda 18.500 Kč a prémie za navýšení tržeb. Benefity - stravenky v hodnotě 1.550 Kč při odpracování všech směn v měsíci, příspěvek na penzijní a životní pojištění. Nástup dohodou.


Mzda:18 500 Kč/měs.
Počet míst:1

Lokalita:Bělá pod Bezdězem
ID inzerátu: 3758079     Vloženo: 18.11.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí