Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Svitavy >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

ubytování s pomocí v domácnosti - nabízíme

více o nabídce >>

hledáme pečovatelku - pomocnici do domácnosti s bydlením v rodině. po úmrtí manželky - maminky hledá pán na invalidním vozíku (48let) s dcerkou (9,5let) nejlépe paní/studentku apod., která by chtěla pečovat o vozíčkáře a domácnost. vozíčkář potřebuje pomoc - asistenci 2-4 hodiny á den, ale v tzv. 24 hodinovém rozsahu. např. přes noc 1x pomoc s hygienou a polohováním, snídaně, koupání, podávání věcí, doprovod za nákupy atd.
rodina žije ve velkém bezbariérovém bytě 4+1 ve městě Svitavy. plánujeme při uzavření dohody volné víkendy, které bude suplovat např. charita nebo jiná služba domácí péče.
pán na vozíku pracuje z domu, řídí automobil atd.

nástup je možný v průběhu ledna a února 2020. Vhodné je tzv. zkušební období na několik dnů.
očekáváme, že se zájemci budeme před uzavřením smlouvy diskutovat, poznávat atd., aby se dosáhlo moudrého rozhodnutí pro obě strany.

dlouhodobý smluvní vztah (min. na 1 rok) s garancí podmínek a závazků z obou stran. klidnou povahu, empatii a vztah k dětem.
zájemce zašle stručný životopis, fotografii atd. na email uvedený v tomto inzerátu. vhodného kandidáta pozveme k osobnímu setkání.

zařízený soukromý pokoj, wifi, počítač, nulové náklady na stravu, bydlení a energie. smluvní vztah, hrazení povinných odvodů OSSZ/VZP. honorář v rozsahu až 15.000 Kč čistého. (výsledek mzdy v čistém je po odečtu odvodů, nákladů za ubytování, stravu, energie, atd.). zájemce ze svitav a okolí k nám může docházet, zájemce odjinud tu bude bydlet.


Mzda:15 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Svitavy
ID inzerátu: 3519776     Vloženo: 24.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí