Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Alza – víkendová brigáda do konce roku 150 – 160 Kč/hod

více o nabídce >>

Pokud studujete, jste na mateřské dovolené, nebo si potřebujete před Vánocemi přivydělat, máme pro Vás jedinečnou příležitost víkendové brigády pro největšího lídra v oblasti internetového prodeje a to přímo pro Alza. Navíc nyní každý týden v pátek výplata zálohy a ve středu 20.12. extra výplata třeba na dárky na Ježíška.

Popis pozice:

Skladníci zde kompletují zakázky, značí jednotlivé zboží, etiketují, štítkují, evidují skladové zásoby, umisťují zboží do regálů, pracují na balicím stroji. Je zde práce opravdu pro každého. Používáme nejnovější technologie a díky tomu dosahujeme skvělých výsledků.

Pro tuto pozici potřebujete jen ochotu pracovat o víkendu. U nás máte možnost výběru směn a to buď na ranní směny, odpolední směny, na noční směny nebo na denní směny ( 8:00-20:00 hodin).

Mzdu 150 až 160 Kč/hod, možnost dlouhodobé spolupráce. Pracovní den Vám zpříjemní snídaně zdarma. Také Vás čeká přátelské pracovní prostřední a mnoho dalšího. Pokud Vás nabízená pozice zaujala, tak neváhejte a pošlete mi Váš životopis na email nebo rovnou zavolejte na.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!


Mzda:150 - 160 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 2583176     Vloženo: 01.12.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí