Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pomocník při tažení kabeláže optické sítě v bytových domech

více o nabídce >>

Pomocník při tažení páteřní kabeláže sítí optické sítě v bytových domech po celé Praze. Jedná se o kabely cca 1,4cm silné nejčastěji tažené přes jednotlivá podlaží chodby v místech prostoru elektroskříní . Žádný vstup do bytových jednotek. Dále v suterénu domu do centrálního místa. Žádné zapojování či nutná vyšší odborná kvalifikace v oboru elektro...POZN.: možnost spolupráce i na jiných projektech jako např. tažení kabeláže pro vstupní a bezpečností systémy ( kamery, zvonky,atd. ) a to Praha a kraj Ústecko

Pravidelnost docházky dle potřeby a domluvy. Osobní zodpovědnost a přístup ke svěřené práci a svěřenému materiálu a nářadí, ochota učit se , samostatné uvažování, VÝHODA: elektro vzdělání případně studium( vhodné i pro studenty elektro jako praxe), vyhl. 50, vhodné i pro zájemce z Ústeckého kraje, okr. LTM. Závoz zajištěn od Litoměřic.

150,-/H - průměr pracovní doby je 8 hodin, zaškolení, pravidelnost dlouhodobé spolupráce - cca 8 - 10 dní v měsíci, výplata dle dohody ( nejčastěji k 20tému následujícího měsíce ), po zapracování příspěvek na jízdu PID, metro, vhodné i jako doplněk ke své práci např. při směnném provozu.


Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 3556354     Vloženo: 18.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí