Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 6 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Food Designér/ka v rodinném bistru.

více o nabídce >>

Jsme první avokádové bistro v ČR. Děláme něco příliš krásného k jídlu.

Hledáme někoho, koho baví jídlo a chce se posouvat dál a naučit se něco. Pokud tě baví vařit, rád jíš a máš vztah k jídlu a jsi komunikativní, tak to je skvělá zpráva.

V lednu tohoto roku jsme po 4 letech na street foodu a hudebních festivalech konečně otevřeli bistro přímo v Nuslích. Jedná se o malé bistro se zahrádkou ve vnitrobloku. Momentálně hledáme 2 lidi, kteři se budou střídat 4 dny v týdnu. Vždy budou dva lidi spolu na směně jeden bude celý den cca 9:30-22:00 ( provoz v bistru je do 20 hodin potom jsou přípravy ) a druhý pouze přes obědy 11-16:00 do dvou hodin se dělají obědy a od 14-16:00 drobné přípravy jídel na eshop. Dva dny bude jeden pouze na obědy a dva dny celý den, potom se vystřídáte.

Budeš připravovat a zdobit jídlo přímo před zákazníky, například avokádové chleby, nachos a guacamole, poke bowls, burrito a fresh džusy, či avokádové kafe. Potřebujeme někoho kdo má smysl pro detail a převezme zodpovědnost za jím vydané jídlo. Koho hlavně baví gastronomie a bude pracovat s nadšením :-)

Jsme otevření teprve chvilku, ale máme velké plány a až začnou food festivaly můžeš s námi jezdit i na akce, na hudební festivaly, pomáhat na cateringách, svatbách, narozeninových oslavách, nebo nám pomáhat s výrobou a prodejem oblečení. Takže práce bude pestrá. Každou chvíli tě budeme potřebovat i na více dní než jen 4 v týdnu.

Budeš v mladém kolektivu pozitivně naladěných a fajn lidí a práce tě bude bavit.

PODMÍNKA: Je rozhodně zajímavý email o tobě. Napiš nám nějaké informace o tom kdo seš, co děláš, jaké máš cíle co tě baví a jaké máš zkušenost, prostě se nám představ v tom nejlepším světle. Pokud nám pošlete email s textem MÁM ZÁJEM tak rozhodně nebudeme reagovat :-)

Chceme akorát abys měl chuť k práci, dokázal máknout a uměl si práci i sám hledat, abychom ti nemuseli všechno říkat a ty jenom kýval hlavou a udělal to. Chceme někoho, kdo má svůj vlastní rozum a dokáže ho používat.

Oceníme zkušenosti z gastronomie, angličtinu alespoň na nějaké základní komunikační úrovni, smysl pro humor, dobrou náladu a radost ze života. Můžeš klidně studovat.

Budeš muset investovat do jednoho dne, kdy budeš na zkoušku, a i ty si vyzkoušíš jestli tě práce bude zajímat a bavit a my si tě otestujeme. Všechno tě samozřejmě naučíme :-)

FIX
- 1400,-kč/den
- 700,-kč/obědy
+ TIPS které se budou dělit mezi dva lidi co budou na směně
+ 20,-kč z každého prodaného ledového čaje

Výplata po směně, nebo jednou týdně.

4 dny práce v týdnu v příjemném prostředí s mladými lidmi

Možnost účastnit se food akcí a dalších zajímavých eventů. Pokud budeš šikovný můžeš mít časem na starosti třeba svůj vlastní stánek a zodpovídat za veškeré věci kolem toho + případně procenta z tržeb.


Mzda:1 400 - 2 200 Kč/Den
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 3593724     Vloženo: 21.05.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí