Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 11 volných nabídek z lokality Liberec >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Inspektor Kvality - Liberec, Mladá Boleslav - 130,-Kč/hod

více o nabídce >>

Výrobcům automobilových součástek zajišťujeme jako externí firma kontrolní a třídicí práce. Působíme po celé ČR v mnoha firmách, pracujeme přímo u nich. Naši zaměstnanci tak velmi často projdou vícero provozy a jsou zkušenými kontrolory různých produktů i materiálů. Nabízíme jak dlouhodobou brigádu, tak stálou práci.

Práce inspektora kvality spočívá ve 100 % kontrole nejrůznějších výrobků, popř. drobných oprav, dle stanovených kritérií. Kontrola probíhá na pracovišti samotného výrobce dílů v libereckém kraji nebo v Mladé Boleslavi. Jedná se o manuální činnost v sedě i ve stoje v nepřetržitém i třísměnném provozu (střídání ranních, odpoledních a nočních směn). Nabízíme dlouhodobou brigádu i stálou práci.

Samozřejmostí by měla zodpovědnost, samostatnost, flexibilita a otevřená komunikace. Výhodou, je vlastnit řidičský průkaz sk. B., znalost cizího jazyka a praxi v oboru. Pokud jste v tomto oboru nikdy nepracoval a nebojíte se učit novým věcem, rádi Vás vše naučíme.

Zajišťujeme stabilní práci a zkušenosti v nejrůznějších odvětvích českého strojírenství. Jsme kolektiv vyznačující se férovým jednáním, týmovou spoluprací a neustálou komunikací při plánování směn. Hrubá hodinová mzda činí 130,-Kč/hod. Kromě zákonem daných příplatků poskytujeme cestovní náhrady, náborové příspěvky, kariérní růst a další benefity.


Mzda:115 - 125 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ

Lokalita:Liberec
ID inzerátu: 2901564     Vloženo: 11.07.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí