Informace o pracovním místě
- Příprava pokrmů podle pokynů Chefa, podle ISS standardů (dle dodaných Menu, kalkulací, receptur a technologických postupů)
- Komunikace s dalšími kuchaři za účelem hladkého běhu kuchyně
-Úkolování pomocné síly v kuchyni a pomocného kuchaře
- Minimalizování objemu ztrát při vaření a nakládání se surovinami
- Dodržování a sledování všech bezpečnostních a hygienických předpisů, vč. norem HACCP
- Dodržování pracovních povinností ohledně specifikace činností, pracovní doby, oblečení
- Aktivně se podílí na přípravě sestavení Menu
- jedná se o práci v závodní kuchyni
- samostatnost
- slušnost, ochotu, vstřícnost, slušné a reprezentativní vystupování a chování / komunikace s pracovníky a zákazníkem
- podmínka - praxi na pozici kuchaře nutná
- odolnost vůči stresu
- zvládnutí základných receptúr
- požadavek na vysoký hygienický standard
- práce na krátky a dlouhý týden od 10:00 do 22:00
- práce na DPP/DPČ/HHPP
- Dlouhodobou spolupráci a nástup možný ihned
- Kvalitní zaškolení a zajištění všech pracovních pomůcek
- Plně dotované stravné/strava zdarma (v rámci pracovní doby) využití sportovišť v areálu, posilovny atd.
- Sleva na výrobky klienta
Mzda: | Dle domluvy |
Počet míst: | 1 |
Vhodné i pro: | Absolventi |
Lokalita: | Kladno |