Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Bor >>

 

 

Další nabídky (2) Brigády Bor

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladový operátor/Operátor s VZV

více o nabídce >>

Pro našeho významného klienta, mezinárodní logistickou firmu sídlící na Tachovsku, hledáme schopné pracovníky. Požadujeme : Praxe s řízením VZV výhodou, praxe ve skladu výhodou, základní znalost práce s PC a skenerem, matematickou gramotnost, manuální zručnost, spolehlivost, seriózní přístup, časovou flexibilitu. Nabízíme : možnost získání platného oprávnění k řízení VZV, práce pro muže i ženy, firemní stravování ZDARMA, zajištěné ubytování, příspěvek na ubytování, nadstandardní bonusy a prémie, možnost týdenních záloh, pro nové nástupy možná záloha již po první odpracované směně. Místo výkonu práce CT Park Nová Hospoda - BOR U TACHOVA (Plzeňský kraj) V případě zájmu nás prosím kontaktujte na tel.. Při odpovědi na inzerát uvádějte své telefonní číslo pro následnou lepší komunikaci. Životopisy prosím zasílejte na a do předmětu uveďte &quot;Skladový operátor&quot; a kód pozice P71539

Požadujeme : Praxe s řízením VZV výhodou, praxe ve skladu výhodou, základní znalost práce s PC a skenerem, matematickou gramotnost, manuální zručnost, spolehlivost, seriózní přístup, časovou flexibilitu.

Nabízíme : nadstandardní ohodnocení, možnost získání platného oprávnění k řízení VZV, práce pro muže i ženy, firemní stravování ZDARMA, zajištěné ubytování, příspěvek na ubytování, nadstandardní bonusy a prémie, možnost týdenních záloh, pro nové nástupy možná záloha již po první odpracované směně.


Mzda:20 000 - 29 000 Kč/měs.
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Bor
ID inzerátu: 3419099     Vloženo: 22.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí