Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Další nabídky (36) Brigády Praha 6

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Provoz Fashion Eshopu Dreamstock.

více o nabídce >>

Jedná se o provoz eshopu se vším, co k tomu patří se zaměřením na expedici a adminování objednávek. Denně odešleme spoustu objednávek, všechny je třeba vyřídit. Jedná se o admin fakturace eshopu, skladu, balení i inventury.

Je opravdu třeba se naučit všechny tyto činnosti. Z nich se pak po čase lze nějkaým způsobem profilovat a specializovat. Tak jak rosteme a vyvíjíme se, tak si tu každý z nás postupně najde svoje místo a dělá práci, která ho opravdu baví, naplňuje a pomáhá i celému našemu projektu.

Časová dotace může být první měsíc / dva jen pár dní v týdnu, o Vánocích a po nich už ale fulltime. Největším testem budou právě nadcházející Vánoce, kdy budeme i potřebovat největší pomoc. Hledáme někoho mladšího = 20 - 30 let, svěžího, někoho, koho zajímá móda, nebojí se práce a je zvyklý problémy řešit.

Jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máš zkušenosti. Nabízíme tak velmi dynamické prostředí, fresh team, prémiovou fashion za nákupku nebo třeba super teambuilding akcičky.

Práce nejlépe na DPP, případně OSVČ.

Adresa: Nevanova 11, Praha 6

Odměna: 120 Kč, dle domluvy

Už sem nebudeme psát takovou tu klasiku jako spolehlivost atd.. Myslíme, že nejdůležitější je opravdový zájem o práci. Do práce chodíme každý den opravdu hodně rádi a chceme, abyste to cítili stejně tak.


Mzda:120 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 3420552     Vloženo: 22.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí