Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Provoz Fashion Eshopu Dreamstock.

více o nabídce >>

Ahoj,

děláme eshop s módou, děláme ho sami, pár let a úplně od nuly. A rychle rosteme. V kanceláři jsme teď nastálo 3 - 4 (+ zhruba 5 externistů) a pořebovali bychom výpomoc. Jedná se o provoz eshopu se vším, co k tomu patří, práce ve skladu, práce se zákazníkama, práce na naší výdejně, emaily, inventury, správa produktového portofila, textování, fotografování produktů atd..

A taky bychom případně potřebovali pomoc s marketingem, takže pokud Tě to náhodou zajímá nebo máš dokonce nějaké zkušenosti, paráda, body navíc!

Potřebujeme někoho kreativního a samostatného, pak není problém si tady v tom šírokém portfoliu prací, které tu jsou potřeba dělat každý den, najít něco, na co se lze specializovat.

Rádi bychom začali pomalu, stačí nám, když budeš chodit jen pár dní v týdnu a pak bychom mohli třeba spolupráci prohloubit.

Hledáme někoho mladšího 20-30 let, svěžího, někoho, koho zajímá móda, nebojí se práce a je zvyklý problémy řešit. Pracovat lze třeba při studiu vejšky. Pokud by ta vejška byla zaměřená na marketing, tak to by bylo úplně ideální. Ale nemusí, jsme flexibilní ve všem, můžeme Tě toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máš zkušenosti.

Práce nejlépe na DPP, případně OSVČ.

Napiš nám na:

Už sem nebudeme psát takovou tu klasiku jako spolehlivost atd.. Myslíme, že nejdůležitější je opravdový zájem o práci. Do práce chodíme každý den opravdu hodně rádi a chceme, aby jste to cítili stejně tak.


Nástup:09.05.2018 -
Mzda:100 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 2812271     Vloženo: 09.05.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí