Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

JUNIOR/SENIOR ÚČETNÍ na částečný úvazek 20 -32 hod. týdně

více o nabídce >>

Malá účetní a daňově poradenská společnost v Praze 5 hledá kolegu nebo kolegyni do svého týmu účetních. Zpracováváme daňovou evidenci OSVČ, účetnictví malým i větším firmám, také zpracováváme mzdy a poskytujeme daňové poradenství. Podle Vašich znalostí a zkušeností budete zaznamenávat a účtovat doklady jednotlivých klientů resp. jejich společností, vždy v úzké spolupráci s hlavní účetní. Postupně se budete zaučovat tak, aby jste byli schopni zvládnout vést účetnictví malé společnosti samostatně, nebo si rovnou převezmete účetnictví klienta celé, vždy podle Vašich schopností. Práce je vhodná pouze pro osoby pečlivé, zodpovědné, snadno se učící novým věcem! V případě Vašeho zájmu pošlete Vaše CV a motivační dopis, kde minimálně uveďte: 1.) jaké jsou Vaše časové možnosti pracovat, 2. ) jaké máte znalosti a zkušenosti z oblasti účetnictví, 3.) kdy můžete nastoupit, 4.) co znamenají zkratky DPH, EET a co o tom víte.

Znalost nebo alespoň velmi dobré teoretické povědomí o účetnictví, nejlépe, pokud jste jej studovali na škole nebo jste takovou práci někdy vykonávali. Alespoň středoškolské vzdělání. Znalost účetního Programu Money S3 výhodou.
Spolehlivost, pečlivost, učenlivost, samostatnost a aktivní přístup k plnění úkolů je podmínkou. Měli by jste mít schopnost komunikovat s klienty i státní správou. Hledáme pohodovou a optimistickou osobu!

- práci v malém týmu s flexibilní pracovní dobou (Po - Pá 8:00 - 16:00)
- Dohodu o provedení práce, po zapracování i možnost částečného pracovního poměru
- možnost zaučení a odborného růstu
- přátelský mladý kolektiv


Mzda:110 - 150 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 3528037     Vloženo: 02.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí