Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

Do studia s thajskými masážemi Sen Sawan v Olomouci hledáme spolehlivou slečnu/paní na pozici "recepční". Jedná se o dlouhodobou brigádu DPP případně i práci na HPP. Pokud jste samostatná, učenlivá, chcete rozvíjet své manažerské a komunikační schopnosti (time management, komunikace, asertivita atd.), pracovat ve stabilní společnosti a podílet se na jejím růstu, chcete získat nové zkušenosti, pak čekáme právě na Vás! Náplní práce je zodpovědnost za chod recepce zahrnující: Správu rezervací, Komunikaci s klienty, Administrativní činnost, Práci s pokladnou, Vyřizování telefonických hovorů, emailů a pošty, Neustálé udržování čistoty.

V případě zájmu od Vás očekáváme: Znalost Aj - min. středně pokročilý, Dobré komunikační schopnosti, zdvořilost, příjemné vystupování, Zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost, Time management, Základní znalost Microsoft Office, PC, Aktivní přístup k práci, Selský rozum a týmový duch, Ochotu učit se novým věcem, Kvalitně odváděnou práci.

Za to všechno od nás dostanete: Perspektivní zaměstnání, Možnost volby směn, Odpovídající mzdové ohodnocení a firemní benefity. V případě kvalitně odváděné práce pravidelný nárůst mzdy, Práci v příjemném prostředí, přátelském kolektivu, Možnost uplatnit a dále rozvíjet své dovednosti. Práci neprobíhající v nočních hodinách.


Mzda:100 - 130 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3472542     Vloženo: 10.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí