Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Strakonice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme účastníky výzkumného projektu HAIE 4

více o nabídce >>

Hledáme vhodné účastníky z Jihočeské a Moravskoslezského kraje pro unikátní výzkumný projekt Ostravské univerzity - HAIE 4, který zkoumá vliv životního prostředí na lidské zdraví.

V rámci tohoto projektu jsou dobrovolníci z řad běžné populace mladší 65 let zváni do Centra diagnostiky lidského pohybu v Ostravě, kde se účastní komplexního neinvazního zdravotního vyšetření, které obsahuje vyšetření srdeční činnosti, měření kvality spánku, hodnocení rozložení svalů, tuků, vody a kostní hmoty v těle, hodnocení biomechaniky běhu a chůze, vyšetření dolní končetiny a hlavy magnetickou rezonancí a testování kognitivních funkcí (např. paměť).

Co vás čeká?
- Účast na laboratorním vyšetření na Ostravské univerzitě v průběhu jednoho večera a jednoho dopoledne (včetně přespání). Doprava tam i zpět bude zajištěna, přespání taktéž.

- Vyplnění online dotazníku z pohodlí domova.

- Užívání vlastního chytrého telefonu v kombinaci se zapůjčeným fitness náramkem.

- Zodpovídaní krátkých otázek přes aplikaci v mobilním telefonu, vždy jenom v krátkém časovém období (4x v průběhu následujících 12 měsíců).


Zájemci o účast na daném projektu se mohou zdravotního vyšetření také zúčastnit společně se svými partnery, kamarády či jinými blízkými osobami.

Kdo je vhodným účastníkem této studie?
A) „Aktivní osoby“. To jsou osoby, které splňují následující kritéria:
- týdně se věnují fyzické aktivitě aspoň 75 -150 minut (hlavní náplň běh, avšak ne nutně. Stačí i ekvivalent, kupříkladu fotbal. Hlavní je, aby svou sportovní činnost provozoval venku)
- věnuje se sportovní aktivitě alespoň 6 týdnů a uběhne v sezóně alespoň 10km a plánuje pokračovat v běhání dalších 12 měsíců

B) „Neaktivní osoby“. Druhým typem osob, které hledáme jsou osoby, které se fyzické, respektive sportovní aktivitě nemusí věnovat vůbec. Přihlásit se tedy může kdokoliv, kdo se nevěnuje

Obě skupiny musí:
- být ve věku 18 – 65 let
- mít bydliště v JČK nebo MSK alespoň 5 let a zároveň neplánovat z daných krajů se odstěhovat v následujících 12 měsících
- mít přístup k internetu (např. na svém mobilním telefonu)
- vlastnit chytrý telefon s operačním systémem Android (verze 5 a novější) nebo IOS.

Co získáte účastí na této studii?
- finanční odměnu 1 900,- Kč (pro účastníky z Jihočeského kraje) nebo 1 100,- Kč (pro účastníky ze Moravskoslezského kraje).
- dárkovou tašku s funkčním tričkem, USB diskem a dalším vybavením v hodnotě 2500,- Kč. USB obsahuje výsledky vašeho zdravotního vyšetření.
- možnost účastnit se každý měsíc po dobu 12 měsíců slosování o dárkovou poukázku v hodnotě 5000 Kč, kterou můžete uplatnit při nákupu jakéhokoliv zboží.
- Zdarma výsledky všech absolvovaných vyšetření, včetně magnetické rezonance v hodnotě 10 000 Kč
- fitness náramku v hodnotě 3700,- Kč na celý rok
- možnost vyzkoušet kvalitní běžeckou obuv


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Blatná
ID inzerátu: 3595089     Vloženo: 27.05.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí